Na jarenlang vergoedingen te bieden aan cliënten, heeft Brilliance of You ervoor gekozen om per 1 januari 2020 dit niet meer te doen. De reden hiervoor is heel eenvoudig : zorgverzekeraars hebben de keuze gemaakt om de behandelingen die wij bieden niet meer te vergoeden vanuit de aanvullende verzekeringen met ingang van 1 januari 2019. Hierdoor is het voor ons helaas niet meer mogelijk u vergoedingen aan te bieden.

Wij als alternatieve zorgaanbieder houden jaarlijks ons vakgebied bij middels opleidingen, cursussen en andere kennisbijeenkomsten. De kosten van deze opleidingen en de kosten voor aansluiting bij beroepsverenigingen, wegen niet meer op tegen de verdwenen vergoedingen die de zorgverzekeraars boden.

Reden om wel als zorgaanbieder jaarlijks ons vakgebied bij middels opleidingen, cursussen en andere kennisbijeenkomsten te blijven onderhouden, maar helaas geen vergoedingsmogelijkheden via zorgverzekeraars aan te bieden.

Kosten en betalingen

Voor alle behandelingen geldt dat de kosten volledig na afloop van het consult ter plekke voldaan dienen te worden, dat kan contant of per pin.
Voor consulten die niet binnen de gestelde termijn van 24 uur voorafgaand aan het consult telefonisch of per e-mail zijn geannuleerd, geldt dat de volledige kosten van het consult in rekening zullen worden gebracht. Ook bij no-shows zullen de kosten volledig in rekening worden gebracht en de factuur die daaruit volgt, dient binnen de termijn van 7 dagen voldaan te zijn.