In ons leven komen we allemaal een of meerdere malen op het punt dat we iemand nodig hebben die met ons meekijkt naar bepaalde gebeurtenissen, innerlijke processen, relaties, werk of gevoelens. Een moment waarop we begeleiding nodig hebben van een ander, coaching. Je bent op zoek naar antwoorden op vragen waarin je vastloopt in je leven. De antwoorden die je zoekt, liggen in jezelf en je weet precies wat je nodig hebt om in balans te komen. Tijdens de zoektocht naar je antwoorden komt in veel gevallen oude ervaringen, herinneringen, overtuigingen, angsten en verdriet naar boven. Dit alles belet je om de juiste antwoorden op je vragen te vinden of te durven vinden. Door deze issues eerst aan te pakken, kom je tot de kern van hetgeen je nodig hebt.

Redenen om coaching in te zetten:
– je wilt iets veranderen in je leven
– je hebt ondersteuning nodig bij veranderingsprocessen
– je hebt behoefte dat er iemand met je meekijkt
– je voelt je al enige tijd verdrietig
– er treden veranderingen op in je werksituatie
– er vinden wijzigingen plaats in je privé-leven
– je levens-rugzak wordt (te) zwaar
– je ondervindt hinder van het hooggevoelig zijn (HSP)
– je wilt je angsten en/of onzekerheden overwinnen
– balans vinden tussen werk en privé
– gelukkiger en intensiever leven
– inzicht krijgen in je eigen gedrag en motivatie

Tijdens de coaching sessies worden er veel vragen gesteld aan de cliënt, die deze tot nadenken stemt. Door de gestelde vragen zal de cliënt moeten gaan nadenken over zijn/haar eigen leven, met als doel om de cliënt zelf de antwoorden en inzichten te laten vinden die hij/zij nodig heeft om veranderingen te ontplooien.

Elke coaching-sessie is uniek. De coach zal tijdens de sessies altijd het tempo van de cliënt volgen. Door het denken over de gestelde vragen ontstaan er nieuwe inzichten waarmee het coachingsproces stap voor stap zich verder ontwikkelt.

Prijzen:
– intake bij eerste sessie inclusief een uur coaching € 125,00
– coaching voor volwassenen (60 minuten) € 68,50
– coaching voor kinderen tot 18 jaar € 62,50
– verlenging per 15 minuten € 17,50