In deze tijd zijn er steeds meer kinderen die druk ervaren op school, verenigingen en zelfs soms thuis. Dit alles geeft uiteenlopende klachten van zich droevig voelen tot heel druk zijn en zich terugtrekken. Maar denk ook eens aan achterblijvende school- en leerprestaties, meer of minder eten, vaak moe zijn of ziek zijn. Het kan zich op allerlei manier uiten.

Bij een massage wordt het lichaam en geest van het kind op een natuurlijke manier van stress bevrijdt, middels zachte, lange strijkingen. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in het lichaam waardoor spanningen verminderen en verdwijnen.

Waaruit bestaat de energetische ontspanningsmassage
Gedurende deze massage wordt het volledige lichaam op een rustige en zachte wijze gemasseerd. Aan het eind van de massage wordt het lichaam tevens holistisch gepulst om de energie te door het lichaam te verdelen.

Voor wie en wanneer
Een massage voor kinderen is geschikt als ontspanning en ook als het kind last heeft van klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, eetproblemen, spanningen, stress, rugpijn, maag- en darmklachten, (spannings-)hoofdpijn en bij een opgejaagd gevoel en onvoldoende rust. Het is een onderhoudsbeurt voor je lichaam. De massage werkt aan je blokkades waardoor de energie weer beter door het lichaam kan stromen en de klachten kunnen afnemen en verdwijnen. De massage is ook uitstekend geschikt voor kinderen met o.a. leerproblemen, ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme en hooggevoeligheid.

Bij kinderen tot 18 jaar wordt verzocht dat een van de ouders / verzorgers aanwezig is.

Prijzen:
– Massage voor kinderen tot 18 jaar (30 minuten) € 42,00
– Massage voor kinderen tot 18 jaar (60 minuten) € 65,00