In 2007 is een van de meest spraakmakende boeken verschenen over Verdriet, Pijn en Verlies en het (her)vinden van Hoop, Herstel, Acceptatie, Vergeving en Liefde : De Uitnodiging van William Paul Young. ‘The Shack’, zoals de oorspronkelijke titel luidt, is sinds die tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen voor mensen die een weg en uitweg zoeken in hun lijden op weg naar genezing.

Bij het lezen en doorvoelen van het verhaal over Mack (de hoofdpersoon) wordt de lezer geconfronteerd met de pijnen van zowel Mack als met de pijnen van zichzelf. Het boek is een toegangspoort tot de pijnen en angsten die het diepst in Mack en onszelf verborgen zitten. Kunnen en durven wij een dergelijk confrontatie aan met onszelf ?

Op het moment dat er in ons leven een gebeurtenis plaatsvindt die een enorme impact op ons heeft, zoeken we vaak de schuld bij de ander en voelt het als een straf van boven die we krijgen. De vraag waarom het Universum Mack zo hard straft is voor hem dan ook een groot pijnpunt en vormt een blijvende voedingsbodem voor zijn boosheid. 

Het boek en inmiddels ook de verfilming uit 2017, biedt ons een Uitnodiging aan om middels de pijn, het verdriet en boosheid van Mack, zelf onszelf op zoek te gaan naar onze eigen diepgewortelde pijnen, boosheid, verdriet en overtuigingen.

Accepteer jij ook De Uitnodiging voor de
Reis van je Leven ?


Waarom zou ik De Uitnodiging accepteren ?
Elk mens ervaart op de een of andere manier lichamelijke of geestelijke klachten, en vaak zelfs beiden. Klachten, ziektes, ongemakken, trauma’s, onrust e.d. hebben allen een oorzaak, waarbij uit onderzoeken is gebleken dat meer dan tachtig procent te herleiden is naar ervaringen uit het verleden. Ervaringen die opgeslagen worden in ons lichaam en geest. Door de Reis te starten naar jouw innerlijke (bewuste en onbewuste) pijnen en de confrontatie aan te gaan, kunnen fysieke en mentale klachten verminderen en wellicht zelfs volledig verdwijnen. Acceptatie van De Uitnodiging bied jou de kans op Heling en een vrijer leven.

Wat als ik nu die Uitnodiging accepteert ?
Als je ten volle overtuigd bent dat je aan je (diepste) pijnen en angsten wilt gaan werken, ze onder ogen durft te zien en de confrontatie durft aan te gaan, dan is De Uitnodiging een bijzonder cadeau. Een liefdevolle omhelzing vol hoop, openheid, warmte, vrijheid en kracht om de Reis naar Zelfgenezing te starten.

 Jouw persoonlijke Reis na acceptatie van De Uitnodiging
In een jaartraject van 18 bijeenkomsten gaan we gezamenlijk én ook individueel intensief aan de slag. Er wordt van jou volledig commitment gevraagd om met jezelf bezig te zijn. Dit zal niet altijd even eenvoudig zijn. Het onderzoeken en kijken naar je angsten, je boosheid en je verdriet vraagt jouw vermogen om door te zetten en onder ogen te zien en te laten zijn wat er zich aandient. Door jouw vermogen om dit te doen kun je het gaan ervaren, wellicht begrijpen, om zo het beetje bij beetje om te buigen in een ervaring die zachter aanvoelt dan voorheen. Jouw Reis brengt je naar bijzondere, mooie en krachtige plekken in jezelf. Op deze innerlijke plekken schijnt niet alleen de zon, maar ook zul je mist, regen en donderwolken tegenkomen.

Hoe ziet jouw Reis eruit ?
– persoonlijk 1-op-1 intake-gesprek van 30 minuten
– 18 bijeenkomsten van tweeënhalf uur gedurende circa een jaar
– de mogelijkheid tot 4 persoonlijke 1-op-1 coaching-sessies van een uur per sessie

Wat is jouw investering voor deze Reis ?
– jouw waardevolle tijd en commitment vóór, tijdens en na de achttien bijeenkomsten
– het boek “De Uitnodiging” van W. Paul Young (eventueel verkrijgbaar via Brilliance of You voor de reguliere boekhandelsprijs)
– een prijs van € 1495,00 euro per persoon

Optionele verdiepingsweekenden
Om na je acceptatie van De Uitnodiging het meeste uit je persoonlijke Reis te halen, organiseren we twee weekend-retraites. De eerste vindt plaats halverwege jouw Reis en de tweede retraite aan het einde van de Reis na de achttiende bijeenkomst. Het is niet verplicht om hieraan deel te nemen, maar wordt wel aangeraden om zo nog meer en beter met jezelf in contact te komen en het helingsproces verder te ondersteunen. De retraites duren van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandag 15.00 uur en worden gehouden in “Centrum Savita – Centrum voor Natuurlijk Leven en Genezen” te Winterberg-Niedersfeld (Duitsland). Kosten voor deze aanvullende mogelijkheid bedragen € 345,00 per persoon per retraite-weekend. Dit is incl. 3 overnachtingen en alle maaltijden, doch excl. vervoer.