Bij een ontspanningsmassage word je lichaam op een natuurlijke manier van stress bevrijdt, middels zachte, lange strijkingen. Het is een lichte en ontspannende vorm van massage.

Blokkades die in het lichaam ontstaan zijn onder anderen door spanningen, stress en (onverwerkte) emoties, worden middels lichaamsaanrakingen losgemaakt. Vooral in onze huidige, drukke maatschappij helpt een ontspanningsmassage bij veelvoorkomende klachten als stress, spanningen en burn-out

Waaruit bestaat de ontspanningsmassage
Gedurende deze massage wordt het volledige lichaam, met uitzondering van borsten en de schaamstreek energetisch gemasseerd. Achtereenvolgens worden de rug, schouders, nek, billen, benen (achterzijde), buik, armen, handen, vingers benen (voorzijde) gemasseerd. Gedurende de massage wordt het lichaam tevens holistisch gepulst om de energie te door het lichaam te verdelen.

Voor wie en wanneer
Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen. Met name als je last hebt van klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, spanningen, stress, rugpijn, maag- en darmklachten, (spannings-)hoofdpijn en bij een opgejaagd gevoel en onvoldoende rust, biedt een massage uitkomst. Het is een onderhoudsbeurt voor je lichaam.

Prijzen:
– massage voor volwassenen (60 minuten) € 68,50
– massage voor volwassenen (90 minuten) € 90,00

Alle massages die gegeven worden betreffen geen erotische massages.