Reiki is een methode om jezelf en anderen energie te geven. Universele Energie die helpt lichaam en geest te genezen, middels Zelfhelend Vermogen.

De Reiki-energie is ‘intelligent’ en bepaalt zelf wanneer en wat er in lichaam of geest gebeurt en komt altijd ten goede van de ontvangende partij. De Energie gaat altijd naar de plek in het lichaam waar deze nodig is.
Reiki heeft nooit negatieve gevolgen, de noodzakelijke gevolgen van de behandeling zijn altijd van korte duur.

Een Reiki-inwijding is voor het leven. Ook als je een tijd niet bewust actief bent met Reiki, is het voldoende om weer je handen bewust te gebruiken voor energie om weer op te starten en ‘t zijn werk te laten doen.

Brilliance of You wijdt de ontvangers in volgens het traditionele Usui-systeem, dat een drietal inwijdingen kent.

Reiki 1
In de eerste graad ontvangt de leerling een viertal afstemmingen, die ervoor zorgen dat de leerling de universele levensenergie kan overdragen en waarmee het kanaal voor de doorgifte van deze universele levensenergie gereactiveerd wordt. Tijdens de cursus van een dag en een terugkom-moment, krijgt de leerling les in de beginselen van Reiki en hem/haar worden de diverse handposities aangeleerd.

Reiki 2
In de tweede graad wordt een drietal symbolen geactiveerd die ervoor zorgen dat het doorgifte-kanaal van Reiki wordt vergroot. Ook leer je om op afstand behandelingen te geven. Je krijgt een aantal Reiki-symbolen aangeleerd, waarmee je Reiki op afstand kan toepassen en waarmee je op emotioneel-vlak kan genezen. De cursus duurt een dag en er is een terugkom-moment een aantal weken later

Reiki 3
De derde Reiki-graad bestaat uit twee delen Reiki 3a en Reiki 3b.
Bij Reiki 3a word je Energiekanaal nog verder geopend en de Kracht verdubbeld. Je Reiki-vermogen krijgt een enorme boost en je krijgt de titel Reiki Master. Deze cursus duurt een dag en heeft ook een terugkom-moment.

Reiki 3b is een verdere verdieping en verbreding van Reiki. Dit traject duurt circa een jaar, waar begeleid wordt naar een hoger niveau van Reiki Master en waarbij je uiteindelijk ook zover bent dat je andere mensen mag gaan inwijden.

Voor meer informatie over de afzonderlijke Reiki-graden en inhoud, bekijk de aparte Reiki-inwijdingspagina per graad.

Kosten:

Reiki 1-inwijding € 175,00
Reiki 2-inwijding € 250,00
Reiki 3a-inwijding € 500,00
Reiki 3b-inwijding € 1.650,00

Data:
Reiki 1-inwijding
Reiki 2-inwijding
Reiki 3a-inwijding gepland op aanvraag
Reiki 3b-inwijding traject op aanvraag

Lunch, thee/water en andere versnaperingen zijn bij de kosten inbegrepen.