In de afgelopen decennia is de hoeveelheid vitaminen en mineralen in onze voeding dramatisch gedaald waardoor het steeds meer noodzakelijk wordt om een of meerdere voedingssupplementen te nemen ter ondersteuning van onze gezondheid.

Orthomoleculaire therapie is een term die eind jaren zestig geïntroduceerd is door wetenschapper Linus Carl Pauling (1901-1994). Orthos is het Griekse woord voor juist, recht, gezond. Moleculair betekent ‘met betrekking tot de moleculen in het lichaam’.

In het orthomoleculaire concept wordt inname van de juiste, gevarieerde en gebalanceerde natuurlijke voeding gecombineerde met een optimale concentratie van vitamines, mineralen, sporenelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in het lichaam. Op deze wijze wordt een ziekte eerder genezen en zal het lichaam is z’n helingsproces en ziektepreventie worden ondersteund.

 

                   

 

Voor veel klachten en ziekten zijn er binnen de orthomoleculaire therapie mogelijkheden om tot klachtenvermindering en/of genezing te komen. Denk hierbij o.a. aan ziekten, klachten of verschijnselen als: migraine, autisme, acne, vermoeidheid, burn-out, verkoudheid en griep, artritus, astma, bloeddrukproblemen, diabetes, etc.


Prijzen:
– intake, eerste consult en behandelvoorstel (90 minuten): € 125,00
– vervolg-consult (45 minuten) : € 65,00