Brilliance of You

praktijk en opleidingsinstituut voor persoonlijke groei en welzijn

 

Complementaire en Preventieve Geneeskunde

 

 

Brilliance of You is opgericht in 2013 door mij, Dominique Hermans, met als doel om mensen bewuster te maken van de mooie dingen in het leven. Zelf ben ik hooggevoelig en ervaar o.a. gevoelens, geluiden, muziek, natuur, energieën en de mensen en dieren om mijn heen, intenser dan vele andere mensen. Aan de ene kant is dat iets heel moois en aan de andere kant is het ook wel eens moeilijk.

 

In de afgelopen twintig jaar heb ik in een sterk commerciële (globale) omgeving gewerkt en liep de laatste jaren steeds vaker tegen de ‘harde wereld’ aan. Mijn hooggevoeligheid speelde hierin een duidelijke rol. Op het moment dat ik mij verder ging verdiepen in hooggevoeligheid en de 8-weken cursus Mindfulness en de 5-weken cursus ACT heb gedaan, wist ik wat te doen.

 

 

Na de succesvolle afronding van de opleiding tot Hooggevoeligheidsdeskundige heb ik de opleiding tot Mindfulness-trainer gevolgd. Middels de 2-jarige opleiding Holistisch Therapeut heb ik veel verschillende,  aanvullende en completerende manieren van het holistisch behandelen tot mij mogen nemen. Verder mag ik mij  Usui Reiki Master en Teacher noemen.

Tevens heb ik cursussen/opleidingen gevolgd in de holistische energetische en ontspanningsmassages, (lage) rugpijn massage, meridianen massage, hot stone massage en holistic pulsing.

 

Dit alles heb ik gecombineerd in Brilliance of You, zodat anderen ook kunnen ervaren wat ikzelf dagelijks ervaar. Mensen handvatten meegeven en hun daardoor helpen, hoe zij het (hooggevoelige) leven bewuster kunnen beleven, is iets waardevols.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

 

De behandeling van Brilliance of You is niet bedoeld als vervanging voor acute medische interventie.

De behandeling is een gereedschap of middel, niet het enige middel. De behandeling, sluit geen enkel ander middel uit.

Indien u wilt stoppen met medicijnen, therapie of interventie van een andere discipline is dat iets tussen u en de betreffende beoefenaar van deze andere discipline.

 

Brilliance of You neemt geen impliciete of expliciete bestaande verantwoordelijkheid over van andere therapeuten of therapievormen, inclusief interventies of medicatie.

Hoewel de behandeling mooie resultaten op kan leveren,  is het niet gegarandeerd dat het voor iedereen werkt.

U blijft ten alle tijden persoonlijk verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid en voor wat u met de behandeling doet. Verantwoordelijkheid kan nimmer worden afgeschoven op de behandelaar.

 

 

 

 

Brilliance of You
Abdissenlaan 82 D/E

6374 BM  Landgraaf

        ______________________________________________________________________________________________________________________

         praktijk@brillianceofyou.net
         www.brillianceofyou.net

 

        Tel. 06 24 886 887

KvK 14106447