Brilliance of You

praktijk en opleidingsinstituut voor persoonlijke groei en welzijn

 

Complementaire en Preventieve Geneeskunde


Omgaan met boosheid, angst, verdriet en frustraties

 

In ons leven worden we dagelijks geconfronteerd met momenten die onprettig zijn. Iemand die in jouw ogen een verkeerde opmerking maakt, of iets verkeerds doet of jou kwetst op welke manier dan ook. Als je goed in je vel zit, zullen deze momenten je weinig tot niets doen en leg je deze naast je neer. In de huidige drukte van ons leven is het moeilijk om je aandacht te verleggen en worden steeds meer mensen ‘geraakt’ door ongewenste uitspraken en situaties, hetgeen de druk op iemand alleen maar groter maakt. Het irritatie-niveau wordt sneller bereikt dan vroeger.

 

Ondervind je veel hinder van de drukte om je heen of de druk die je opgelegd krijgt dan anderen…of leg je je die druk misschien wel zelf.

 

Frustraties die wellicht ontstaan uit ontevredenheid over je werk- en/of privé-situatie. Dit alles beïnvloedt je dagelijks leven, je kijkt met een vertroebelde blik naar mensen en situaties.

 

In deze workshop gaan we op zoek naar wat je raakt, wat je boosheid en/of frustratie voedt, waarom de druk op jezelf zo hoog wordt. Wat kun je eraan doen om niet (constant) met deze boosheid en frustratie te leven. Met eenvoudige oefeningen en tips, leer je hoe je weer in je eigen leven komt te staan en je kracht terugkrijgt en wordt er gekeken wat je als voorzorg aan deze zaken kunt doen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

 

 

 

 

Datum

volgt spoedig

Tijden

10.00 uur - 16.30 uur

 

Kosten             :  
€   95,00 (incl. 21% BTW) voor particulieren

€ 225,00 (excl. 21% BTW) indien factuur door werkgever wordt betaald

 

 

Lunch, groene thee en andere versnaperingen zijn bij de kosten inbegrepen.

 

 

 

Brilliance of You
Abdissenlaan 82 D/E

6374 BM  Landgraaf

        ______________________________________________________________________________________________________________________

         praktijk@brillianceofyou.net
         www.brillianceofyou.net

 

        Tel. 06 24 886 887

KvK 14106447