Brilliance of You

praktijk en opleidingsinstituut voor persoonlijke groei en welzijn

 

Complementaire en Preventieve Geneeskunde

Massage voor kinderen  (t/m 17 jaar)

 

In deze tijd zijn er steeds meer kinderen die druk ervaren op school, verenigingen en zelfs soms thuis. Dit alles geeft uiteenlopende klachten van zich droevig voelen tot heel druk zijn en zich terugtrekken. Maar denk ook eens aan achterblijvende school- en leerprestaties, meer of minder eten, vaak moe zijn of ziek zijn. Het kan zich op allerlei manier uiten.

 

Bij een massage wordt het lichaam en geest van het kind op een natuurlijke manier van stress bevrijdt, middels zachte, lange strijkingen. De massage richt zich op het losmaken van de blokkades in het lichaam waardoor spanningen verminderen en verdwijnen.

 

 

Waaruit bestaat de energetische ontspanningsmassage

Gedurende deze massage wordt het volledige lichaam op een rustige en zachte wijze gemasseerd. Aan het eind van de massage wordt het lichaam tevens holistisch gepulst om de energie te door het lichaam te verdelen.

 

Voor wie en wanneer

Een massage voor kinderen is geschikt als ontspanning en ook als het kind last heeft van klachten als vermoeidheid, slaapproblemen, eetproblemen, spanningen, stress, rugpijn, maag- en darmklachten, (spannings-)hoofdpijn en bij een opgejaagd gevoel en onvoldoende rust. Het is een onderhoudsbeurt voor je lichaam. De massage werkt aan je blokkades waardoor de energie weer beter door het lichaam kan stromen en de klachten kunnen afnemen en verdwijnen. De massage is ook uitstekend geschikt voor kinderen met o.a. leerproblemen, ADHD, ADD, PDD-NOS, autisme en hooggevoeligheid.

 

De duur van deze massage is circa 30 minuten per sessie. Bij kinderen tot 18 jaar wordt verzocht dat een van de ouders / verzorgers aanwezig is.

 

 

Prijzen*:

Massage voor kinderen tot 18 jaar (30 minuten)                       €   29,50

 

 

 

 

Afspraken:

- maandag : 09.15 uur - 14.00 uur

- dinsdag t/m vrijdag : 09.15 uur - 17.00 uur

- maandag-, dinsdag- en donderdagavond : 19.30 - 22.00 uur

- zaterdag : 09.30 - 13.00 uur

 

 

 

 

 

 

 

Annuleren van een afspraak kan zonder kosten tot 24 uur van tevoren. Bij no-shows of te late annulering worden de kosten van de volledige behandeling in rekening gebracht.

 

Alle massages die gegeven worden betreffen geen erotische massages.

 

 

 

 

Brilliance of You
Abdissenlaan 82 D/E

6374 BM  Landgraaf

        ______________________________________________________________________________________________________________________

         praktijk@brillianceofyou.net
         www.brillianceofyou.net

 

        Tel. 06 24 886 887

KvK 14106447