Brilliance of You

praktijk en opleidingsinstituut voor persoonlijke groei en welzijn

 

Complementaire en Preventieve Geneeskunde

 

Massage bij Rouw en Verlies

 

Rouw en verdriet zijn altijd voelbaar in je lichaam. Een gespannen lichaam, strakke en harde spieren, druk in het hoofd, een ademhaling die hoog in je borstkast zit en oppervlakkig is. Op het raakvlak van psyche en lichaam manifesteert zich dit ook. Je voelt je overprikkelt, uitgeblust, murw geslagen en geagiteerd. Je hart kan letterlijk pijn doen. Slapen of ontspannen lukt niet meer of kost veel moeite. Soms is de klap van het verlies zó hard binnengekomen, dat je lichaam in de ‘overleef-stand’ gaat en je zenuwstelstel overactief blijft. Rouw en verdriet hoeft niet alleen bij een overlijden plaats te vinden, maar kan ook zeker optreden bij andere traumatische gebeurtenissen zoals een scheiding, verlies van een vriendschap, een ongeval, verlies van je baan, e.d.

 

Bij Brilliance of You is er ruimte en aandacht voor Jouw Verhaal én Gevoel met behulp van gesprek en aanraking. Mensen die het moeilijk vinden om over gevoelens te praten, zijn ook gebaat bij deze massage. Er is namelijk meer dan woorden om te communiceren met elkaar. Door aanraking wordt er weer ruimte gecreëerd om contact te maken met je gevoel. Juist wanneer je overspoeld wordt door je emoties is er ruimte om je gevoel te ervaren en krijg je de mogelijkheid aangereikt om het te omarmen, waardoor er meer acceptatie kan ontstaan. Dit alles helpt je om weer in contact te komen met Jouw Kracht en je nieuwe situatie.

 

De aanraking gedurende de massage wordt als troostend ervaren en tegelijk creëert het openingen voor je. Je kunt spanningen loslaten en zo ruimte maken om weer verder te gaan op jouw manier. Jouw Kracht en Jouw Liefde die zich opnieuw manifesteert.

 

De duur van massage is circa 90 minuten per sessie voor volwassenen, waarbij er ook ruimte is voor een gesprek. Voor kinderen tot 18 jaar duurt deze sessie maximaal 60 minuten.

 

Prijzen*:

- massage voor kinderen tot 18 jaar  (60 minuten)                      €   60,00

- massage voor volwassenen  (90 minuten)                                €   75,00

 

Voor elke behandeling ontvangt een 'spaarpunt'. Bij 5 spaarpunten krijgt u 10% korting op de eerstvolgende behandeling*

 

 

Afspraken:

- maandag : 09.15 uur - 14.00 uur

- dinsdag t/m vrijdag : 09.15 uur - 17.00 uur

- maandag-, dinsdag- en donderdagavond : 19.30 - 22.00 uur

- zaterdag : 09.30 - 13.00 uur

 

 

 

 

 

Annuleren van een afspraak kan zonder kosten tot 24 uur van tevoren. Bij no-shows of te late annulering worden de kosten van de volledige behandeling in rekening gebracht.

 

Alle massages die gegeven worden betreffen geen erotische massages.

 

 

 

 

Brilliance of You
Abdissenlaan 82 D/E

6374 BM  Landgraaf

        ______________________________________________________________________________________________________________________

         praktijk@brillianceofyou.net
         www.brillianceofyou.net

 

        Tel. 06 24 886 887

KvK 14106447